Orkestleden

In memoriam Wijnand Buhre (1943 – 2020)

 

 

Geschokt vernamen wij het bericht dat ons orkestlid Wijnand Buhre op vrijdag 3 juli is overleden, na een val in het ziekenhuis waar hij voor behandeling was opgenomen.   

Hij was met veel inzet saxofonist in ons orkest en in andere bezettingen en bracht een jarenlange ervaring mee die onder andere door adviezen over partituur en repertoire tot uiting werd gebracht. Dat maakte hem een maat voor velen.   

Met zijn bancaire achtergrond was hij de gewenste en gedegen penningmeester van het NDO, die met financiële afhandeling optredens regelde en mede voorbereidde. Door zijn omvangrijke netwerk wist hij altijd wel een invaller te vinden voor repetities en optredens in binnen- en buitenland. Bij het wekelijkse informele bestuursoverleg bevestigde hij zijn grote betrokkenheid bij het wel en wee en de organisatie van het orkest. Maar ook als vader van Inge en Johan getuigde hij van de niet-aflatende zorg die goede vaders kenmerkt.

Het zal niet eenvoudig zijn om het gemis van iemand met zo een betrokkenheid en spilfunctie in de band te verdringen. Ooit nemen we zijn taken over, maar zijn persoon zal in het orkest in onze gedachten voortleven.

Namens een deel van zijn vele muziekvrienden

Dick Vermeij (vz)   
Wim Presser (secr.)

*****************************************************************

 

Vacatures
Onze zangeres Carin Verhoeven heeft afscheid genomen van het orkest als gevolg van haar definitieve vestiging in Italië. Ook saxofoniste Loes van Rossum heeft door haar vertrek naar het buitenland met pijn in het hart het orkest verlaten. Wij hebben het laatste optreden beleefd van onze pianist/zanger/presentator Theo Allessie. Ook hij heeft na vele jaren met weemoed moeten besluiten een punt te zetten achter zijn muzikale carrière. Wij zijn blij en dankbaar voor hun muzikale en persoonlijke inbreng.
Linda te Nuyl staat samen met Anita Kransberg borg voor het zangrepertoire, zodat wij ter aanvulling geïnteresseerd zijn in een mannelijke (bariton) stem.
Ook hebben wij een vacature voor een trompettist en een trombonist.

Orkestleden

johan

Dirigent: Johan Winter   Zang: Anita Kransberg en Linda te Nuyl

   

Saxofoon (vlnr): Tom Hoog, Martin Pieters,
Bernard Molenaar, Chiel van Praag

  Onno Veldkamp  IMG_6596.jpg   

Trombone (vlnr): Onno Veldkamp, Wim Nagtegaal, Wim van Schaik, vacature

     KeesKastrop  ricco00000000  IMG_Wim-P.jpg

Trompet (vlnr): Kees Kastrop, Ricco Blauw, Wim Presser, vacature

 PieterVos          

 

 

Ritme (vlnr) Pieter Vos (bas), Dick Vermeij  (gitaar), Hans van Weelden (slagwerk), Jan van der Put (piano), Jos van den Broek (bas)
onderste rij: , Ab  Helsloot (percussie)

 Frank Smit

Geluidstechniek: Frank Smit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s