Vacatures

Hoewel wij mogen spreken van een hoge continuïteit binnen onze ledengroep, moeten wij toch van tijd tot tijd van een gewaardeerde muzikant afscheid nemen. Dit levert vacatures op, die wij o.a. via deze website bekend maken.

Onze twee zangeressen staan borg voor het grootste deel van het zangrepertoire maar daarnaast zijn wij geïnteresseerd in een mannelijke (bariton) stem.

Het Nederlands Dansorkest zou ook graag kennis maken met een trompettist.
Voor het orkest is het belangrijk dat er door de blazers in de sectie vooral mooi en strak gespeeld wordt. Het kunnen improviseren is niet echt noodzakelijk, maar talent hiervoor wordt met genoegen verwelkomd.
Ten gevolge van een permanent kwetsuur moest een van onze trombonisten helaas afscheid nemen. Dit betekent dat wij nu ook op zoek zijn naar een trombonist.

Heb je affiniteit met dansmuziek en zie je het als een uitdaging om in een big band formatie met veel muzikale mogelijkheden en ontwikkelingen mee te spelen?

Neem dan contact op met
Dick Vermeij (h.vermeij@hetnet.nl)  of
Wim Presser (wimpresser@gmail.com) of
via ons contactformulier.


Goede muzikanten mogen altijd reageren. Als je belangstelling hebt om met ons kennis te maken dan bestaat daar altijd de mogelijkheid toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s