Vacatures

Vacatures
Onze zangeres Carin Verhoeven heeft afscheid genomen van het orkest als gevolg van haar definitieve vestiging in Italië. Ook saxofoniste Loes van Rossum heeft door haar vertrek naar het buitenland met pijn in het hart het orkest verlaten. Ook hebben wij het laatste optreden beleefd van onze pianist/zanger/presentator Theo Allessie. Hij heeft eveneens na vele jaren met weemoed moeten besluiten een punt te zetten achter zijn muzikale carrière. Wij zijn blij en dankbaar voor hun muzikale en persoonlijke inbreng.

Linda te Nuyl staat borg voor het grootste deel van het zangrepertoire zodat wij ter aanvulling geïnteresseerd zijn in een mannelijke (bariton) stem.

Het Nederlands Dansorkest is ook op korte termijn op zoek naar een trompettist en een trombonist.
Voor het orkest is het belangrijk dat er door de blazers in de sectie vooral mooi en strak gespeeld wordt. Het kunnen improviseren is niet echt noodzakelijk, maar talent hiervoor wordt met genoegen verwelkomd.

Heb je affiniteit met dansmuziek en zie je het als een uitdaging om in een orkest met veel muzikale mogelijkheden en ontwikkelingen mee te spelen?

Neem dan contact op met
Dick Vermeij (h.vermeij@hetnet.nl)  of
Wim Presser (wimpresser@gmail.com) of
via ons contactformulier.


Goede muzikanten mogen altijd reageren. Als je belangstelling hebt om met ons kennis te maken dan bestaat daar altijd de mogelijkheid toe.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s